Thursday, April 29, 2010

Da jumpa!!!

Sia2 usaha aku mencari semula buku sklh sbb ternyata buku sklh tu ada kat dlm kelas.tertinggal.naseb baek bdk form1 x study dlm kelas aku kalo x.......confirm bdk tu report kat puan daisy.

Monday, April 26, 2010

Cuainya.......

Da lama rasanya x post something kat blog ni.....bnyk pula benda nk citer kat korang
Ok kita citer pasal yg bad thing happen in my life for today.Hari ni hampeh btul n'tah mcmana buku teks sejarah n buku latihan bahasa melayu bleh t'tinggal.Bila da sampai rumah, cadang nk baca buku sejarah,cari2 je x jumpa da haa da confirm la buku t'tinggal kat kantin sklh bila g sklh nk cari blk tgk2 da xde buku tu,slalunya kalo ada apa2 t'tinggal kat kantin.,acik kantin tu akn ltk ats tmpt hos pemadam api tu.2kali pergi cari buku tapi x jumpa gak........haiz,nanti mesti kena marah dgn ckg Faizal n kena dgr syarahan ckg Rosmalinda.Pengajaran......pengajaran........

Sunday, April 11, 2010

Everything:)

Smile,it make a world of difference
Dance,who knows when you won't be able to?
Cry,holding this emotion inside is bad for you
Kiss,it's one of the most wonderful things in the world
Laugh,what the point hiding happiness?
Frown,why not let them know you're unhappy?
Apologize,you don't wanna lost friend right?
Hug,there's no better feeling than being unwrapped up close to someone u love

Live.Because life is everything:)

Gaduh.....!!!

haish.....xde kerja laen ke......aku gaduh lagi dgn bdk form 3.asal bertemu je kat facebook chat mesti gaduh.........

Tuesday, April 6, 2010

x jadik resign pula daa,.......

X jadi quit la pulak........smlm ayah aku suruh juga aku g tuisyen kalau x sampai bila2 x yah tuisyen da..........uwaaaa..nx year da PMR so terpaksalah msk tuisyen balik .ish..ish

Sunday, April 4, 2010

Resign 24hour....hehehe......

Bila ye start sklh??ha time tu la juga aku start tuition at PUSAT BIMBINGAN AKADEMI MUTIARA(PBAM) but now aku da quit.aku da x tuition kat situ lagi.Mula 2 cadang x nk ambil sejarah dgn geo sbb bagi aku sej dgn geo cuma perlu baca.Sbb kalau kat tuition ckg sana ajar dgn buku rujukan mesti lebih bnyk nota daripada buku teks sek,maknanya lbh bnyk kena hafal lagi sukar kan??? kali kedua pikir pula aku x nk ambil semua kecuali math n BI sbb itu la subject yg aku lemah.........last sekali aku ikut ckp mak aku dgn kakak aku `stop je la terus thn depan la ambil la pula' aku pun apa lagi ok la tapi aku kena belajar kat rumah dan jaga adik aku.uwaaaaa......