Saturday, August 25, 2012

Running Man funny scene cut

I just want to share some funny moment, cut from Running Man , korean variety show...its really funny....tgk video ni pun blh hilangkn kebosanan. : D
video

'Bout my classmates..

Kali ni ak nk wat confession 'bout smthng....about my classmates..
ini pndapat n apa yg ak rasa sndiri. ak rasa semua org mnilai seseorg mlalui pndgn sndiri so ini pndgn ak sndiri....
ak labelled sorang bdak pompuan class ak as the most annoying girl i ever meet...
bcoz, die tu bru gak la msk kls ak sbb die x msk awal2 thn lg tp ak benci, benci sgt2 tgk die senyum..rasa mcm over pun ade gak....ak xtau la knapa..ak rasa die tu mcm fake sikit..nmpk baik sbb ak sblm ni xprnh kls dgn die tp bile skls kali ni wat 1st time, i just can't stand of it..kalo blh ak nk sgt2 die tkr kls lain...aish ak rasa geram sgt ble tgk die..n masa exam thn2 lps ak tgk die ak slalu ckp dlm diam wah...pandainya die...8a kot..straight a la...tp ble sklas dgn ak ni, da la masa exam die tkr tmpt, nk ddk sblh kwn die tu ak blh trima lg.. tp ak ni yg ddk blkg die rasa mcm brbulu je mata tgk die terang2 tanya jwpn org sblh...aish rasa mcm nk bgtau je kt ckg...tp takut lak sbb bkn die je yg tkr tmpt ddk, malah org lain pun ade..n lg satu die tu mcm ingat die tu popular la sgt kt sklh mcm semua org akan ske die...huh ak xheran lngsg la...ahhh geramnye tgk die rasa nk je bg die topeng suro ttp muka die or suro die jgn jln dkt2 dgn ak... ( mcm la brani sgt xD)

Sexy, Free & Single @ M Countdown

our Super Junior oppa was so cool!!! look at they dance..its cool rite...if im not mistaken, they get triple crown award during this stage and feel free to watch they encore....Super Junior fighting!!

Someday....

someday....bile masa ak ade masa lapang nnt...ak akn ceritakn satu pngalaman prkemahan yg xdpt ak lupakn n yg plg best la yg prnh ak g stakat ni...i'm going to tell everythings about it...its going to be a meaningful camp ever...i can't even forget it...not a single little things 'bout it...i gonna tell you about it..SOON ....

Why? Why? Why?

Why? Why? Why? there's something that make me wondering.....asl ramai org yg nk sgt msk asrama pada awalnya, n lpastu sibuk lak nk kuar la, nk msk smks4 blk la...ah frankly speaking, i didn't really like it...its so troublesome...(maybe)...org ramai yg request nk msk asrama tp xdpt n bile da dpt lak sng2 je nk kuar..wat rugi je....fact yg plg org xske ialah apabila ada je student bru msk smks4, die mesti msk kls 4s2...why? why? why? alasannnya sbb kls 4s2 je yg ade kosong? aish, i hate it! :(